Orban, alianță cu Ponta și Pro România. Chirieac: Lucrurile se vor lămuri

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban este gata să bată palma cu Victor Ponta și Pro România. Liderul liberal a anunțat cu puțin timp în urmă că PNL pregătește o moțiune împotriva lui Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor.

Analistul politic a comentat o posibilă alianță dintre PNL și Pro România, partidul lui Victor Ponta.

„Îl vedeți pe domnul Ponta să strige și dânsul 'cine nu sare ia condamnare?' Deocandată nu l-am auzit pe domnul Ponta că vrea să se alieze cu domnul Orban. E doar din partea domnului Orban. Poate că domnul Ponta, totuși, dacă chiar insistă să facă 5% la viitoarele alegeri nu merge pe ideea domnului Orban.

Domnul Orban e fix pe linia care trebuie să aducă PNL-ul la 7%. Am avut un partid istoric, extraordinar, PNȚCD-ul care știți bine cum a sfâșit, tot din cauza unor anumiți lideri. PNL-ul e fix pe această cale. Cred că lucrurile se vor lămuri mult la europarlamentare când sper că PNL își va reveni și va face ceva. Până atunci nu cred că există nicio șansă”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Întrebat ce ar putea să facă concret, analistul politic a precizat: „Să schimbe leadership-ul”.

Să ”așteptăm reacția lui Victor Ponta”

„La europarlamentare precum și la parlamentare se votează de multe ori sigla partidului. Dar PNL-ul are oameni. Are personalități cum e Daniel Zamfir, Ben-Oni Ardelean, Cristian Bușoi, Alina Gorghiu. Se va supăra domnul Ciuvică, dar eu cred că un cuvânt de spus poate să aibă și domnul Predoiu. Sunt personalități cunoscute în PNL.

Necazul este cu acest domn care a suferit un șoc. Nu era așa nici Ludovic Orban. Să ne aducem aminte numai cât a luptat împotriva lui Traian Băsescu, a fost în prima linie. Între timp s-a întâmplat ce s-a întâmplat și nu s-a trezit din șoc.

Problema nu e a dânsului, e a PNL-ului în momentul acesta. Cinstit, doar PNL poate fi o alternativă la PSD. Are istorie de 150 de ani, are doctrină, oameni, are structuri în teritoriu” a concluzionat Bogdan Chirieac care a subliniat că încă Victor Ponta nu a avut nicio reacție, precizând că cel mai bine e să așteptăm o poziție a fostului premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel