Orban, alegeri europarlamentare. Primele nume înscrise pe listă

Bogdan Cotigă / 06 sep 2018 / 00:21 Salveaza PDF Comentarii
Parlamentul European
Descriere foto: Parlamentul European

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că printre candidaţii înscrişi pentru listele partidului la alegerile europarlamentare se află Mircea Hava, Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu.

'A început înscrierea pe liste. Avem termen de depunere a candidaturilor pe 1 octombrie. Aştept cu interes candidaturi', a spus Orban, la Realitatea TV. Întrebat dacă există până acum candidaturi clare, Ludovic Orban i-a enumerat pe primarul Albei Iulia, Mircea Hava, pe Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, subliniind că decizia este a Biroului Naţional al partidului în baza unui set de criterii stabilite. Orban a afirmat că mulţi colegi i-au cerut să candideze. 'Eu sunt desemnat candidat oficial al partidului la funcţia de prim-ministru şi mă pregătesc cu seriozitate şi meticulozitate', a adăugat acesta.

Revine Crin Antonescu?

Întrebat dacă Crin Antonescu şi Vasile Blaga ar putea fi candidaţi la europarlamentare, Orban a răspuns că aceştia vor fi candidaţi în măsura în care doresc. 'Voi afla dacă vor dori să candideze până la 1 octombrie', a spus Orban. El a subliniat că o candidatură la europarlamentare a lui Vasile Blaga ar fi una 'puternică', pe care o priveşte cu 'ochi buni'. Întrebat dacă primele trei nume pe lista europarlamentare vor fi Ludovic Orban, Crin Antonescu şi Vasile Blaga, liderul PNL a spus: 'Nu ar fi rău, dar nu pot să dau răspunsul la această întrebare'. 


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22