Orban, alegeri 2019: Cele mai importante de când România e în UE

Orban
Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că alegerile europarlamentare din 2019 sunt cele mai importante de la intrarea României în UE, precizând că PNL trebuie să le câştige, pentru că "vor da măsura" în care electoratul se va îndrepta spre alte forţe politice în detrimentul PSD. 

"Primele alegeri sunt cele pentru Parlamentul European. Sunt cele mai importante alegeri pentru Parlamentul European care au fost vreodată în România de când a intrat ţara noastră în UE. (...) Vor da fotografia la zi a opţiunilor populaţiei. Vor da măsura în care oamenii s-au săturat de PSD şi îşi îndreaptă atenţia spre alte opţiuni politice. Mobilizarea PNL pentru alegerile europarlamentare este fundamentală. Am încredere în capacitatea noastră de a bate PSD (...) Nu există niciun argument care să mă poată convinge că PNL nu are capacitatea de a câştiga. (...)

Importante pentru că preced prezidențialele

Sunt importante europarlamentarele pentru că preced alegerile prezidenţiale. Am convingerea că preşedintele Iohannis va câştiga un nou mandat de preşedinte şi noi trebuie să-i fim alături, să arătăm că avem o forţă suplimentară forţei domniei sale şi încrederii de care se bucură şi capacitatea de a convinge românii că o garanţie a drumului corect al României este realegerea preşedintelui Iohannis. (...) Suntem singura voce care este respectată, ascultată şi care are capacitatea de a respecta deciziile care se iau la nivelul instituţiilor europene în favoarea Românei", a afirmat sâmbătă Orban la Şcoala de vară a Organizaţiei Femeilor Liberale cu tema "Forţă în unitate: munca în echipă şi puterea comunicării", desfășurată la Neptun.

El le-a cerut femeilor liberale să se implice în alegeri cu toată "încrederea şi energia", deşi a precizat că nu le poate promite o anumită cotă a includerii acestora pe listele electorale.

"Important este un sistem meritocratic de recunoaştere a participării la viaţa partidului, în activităţile partidului. Câştigaţi încrederea cetăţenilor, fiţi alături de colegii de partid în toată bătăliile electorale şi vă veţi câştiga în mod natural poziţiile la care aspiraţi", a adăugat Orban.

Vezi și: Alegeri europarlamentare 2019. Macron şi Merkel, măsuri înaintea campaniei electorale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel