Orban: Afirmaţia lui Băsescu privind candidatura din 2004 a lui Antonescu e o golănie fără margini

ludovic orban
ludovic orban

Fostul prim-vicepreşedinte al PNL Ludovic Orban a declarat că afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu, care susţine că în 2004 l-a ajutat pe Crin Antonescu să obţină un mandat de parlamentar, este "o golănie fără margini".

"E o minciună gogonată. Crin Antonescu a fost propus în 2004 de PNL Bucureşti pe primul loc la Senat şi a fost validat ulterior de Delegaţia Permanentă pentru locul patru la Camera Deputaţilor", a susţinut Ludovic Orban, menţionând că Antonescu nu a dorit la acel moment să renunţe la Camera Deputaţilor pentru Senat.

În plus, fostul lider liberal a subliniat că "nici Stolojan, nici Băsescu nu au avut nicio contribuţie la candidatura lui Antonescu. În calitate de preşedinte al PNL Bucureşti, fusesem desemnat pe locul întâi şi atunci i-am cedat domnului Antonescu locul meu. Ceea ce a spus Băsescu e o golănie fără margini", a conchis Orban.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că l-a ajutat pe liderul PNL Crin Antonescu "într-un moment de criză", în 2004, când organizaţia de Tulcea nu-l mai "primea" să candideze la alegerile parlamentare şi, la rugămintea lui Theodor Stolojan, l-a pus pe lista de la Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel