Orban a uitat cine este Tăriceanu. Senatorul Popa (ALDE) îi amintește... cu propriile lui cuvinte

Ion Popa, senator ALDE, îi amintește lui Ludovic Orban, șeful PNL, cine este Călin Popescu Tăriceanu, într-o postare pe Facebook în care reproduce o declarația a liderului liberal.

Postarea senatorului #ALDE, Ion Popa, este intitulată „Cine e Tăriceanu?" - Aceasta a fost dilema zilei la Constanța...

Popa scrie că ”astăzi, fostul meu coleg liberal, Ludovic Orban, a uitat cu desăvârșire cine este Călin Popescu-#Tăriceanu.

Nu îmi este deloc greu să îi explic cine e Tăriceanu și folosesc propriile sale cuvinte, spuse public acum câțiva ani, când singur îl caracteriza:”

Urmează declarația liderului PNL de la acea vreme, 15 decembrie 2008, din Revista 22:

"Evoluția societății și economiei românești îl caracterizează cel mai bine pe d-l Tăriceanu. A fost premier patru ani, în patru ani România a devenit membru cu drepturi depline al UE, economia s-a dezvoltat, am atras investiții de peste 35 de miliarde de euro, am asigurat o creștere economică medie de peste 7%, anul 2008 fiind anul cu cea mai mare creștere economică și anul în care România a fost țara europeană cu cea mai mare creștere economică. În perioada guvernării Tăriceanu veniturile oamenilor au crescut, puterea de cumpărare a crescut, s-a dezvoltat clasa de mijloc, s-a mărit numărul de locuri de muncă plătite, a fost o guvernare care a asigurat respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor, o guvernare în care media a fost liberă să-și exercite rolul de control al puterii și a fost liberă să prezinte toate opiniile din societatea românească, ca expresie a pluralismului în care noi credem".

Citește și:

Tăriceanu, discurs dur la adresa USR: "Atac la libertatea de exprimare"

Tăriceanu: Societatea Timişoara, de nerecunoscut, vrea să premieze un torţionar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel