Orban a schimbat oamenii PSD cu oamenii PNL. Neamțu: PMP se opune! Nu este normal

Ludovic Orban, presedintele PNL
Ludovic Orban, presedintele PNL

Purtătorul de cuvânt al PMP Mihai Neamțu a declarat, miercuri, că PNL a dezamăgit, deoarece continuă politizarea de tip PSD, prin numirea oamenilor din partid în funcții în companiile de stat, făcând referire la Metrorex și Transelectrica.

„Ne trebuie oameni competenți în structurile statului și din acest punct de vedere, atragem atenția chiar și Guvernului Orban să nu politizeze aceste companii de stat așa cum a făcut-o PSD. Mesajele care ne-au venit după numirile la Metrorex și Transelectrica nu sunt chiar încurajatoare, nu este normal din punctul nostru de vedere, să-ți iei oamenii de la partid și să-i muți cu totul, într-o companie de stat, nu e tocmai direcția cea mai bună", a afirmat Mihai Neamțu, purtătorul de cuvânt al PMP, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Mediafax.

Neamțu a spus că nu a auzit de directorul provizoriu Metrorex, abia învestit în funcție de PNL, decât după ce a citit CV-ul său și recomandă PNL să urmeze sfaturile pe care le dădea PSD-ului, de a numi oameni competenți la conducere.

„Este obligatoriu ca în structurile aparatului de stat să avem oameni competenți, nu oameni politici. Doamna de la Metrorex a terminat Universitatea Atenaeum, eu nu am auzit de ea până am citit CV-ul dânsei. E un pic complicat...ce a făcut doamna de la Metrorex pentru transportul public înainte să vină pe poziția de director? Iar PMP-ul se opune, nu pentru că nu avem un dialog bun cu colegii de la PNL, ci pentru că nu acceptăm această dublă măsură. Ceri PSD-ului un lucru, să pună oameni valoroși și tu nu faci neapărat ceea pe promiți. Deci e cazul ca și coelgii de la PNL să fie atenți, să nu politizeze și să pună oameni competenți", a argumentat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel