Orban, promisiuni făcute opoziţiei, pentru susţinerea Guvernului PNL. Dăncilă: E ca într-un film de comedie

Investire Guvern Orban - ședința birourilor permanente
Investire Guvern Orban - ședința birourilor permanente

Viorica Dăncilă a vorbit despre promisiunile pe care le face Ludovic Orban liderilor opoziţiei pentru susţinerea Guvernului PNL, promisiuni care se bat cap în cap.

"Ceea ce s-a întâmplat după moţiune ne îngrijorează pe toţi, pe cetăţenii acestei ţări. Cei care au luptat sub coordonarea directă  a preşedintelui Iohannis, un preşedinte care a încălcat Constituţia şi care a ieşit public să ceară demiterea acestui guvern prin moţiune de cenzură, cel care a discutat cu liderii politici pentru a da jos acest guvern, cel care se comportă ca preşedintele de facto al PNL, a aruncat ţara în haos şi a plecat din ţară.

Nu ştim ce va urma, vedem că premierul desemnat, Ludovic Orban, vorbeşte cu liderii politici. E ca într-un film de comedie: unora le spune ‚veniţi alături de noi pentru că nu vom avea alegeri în două tururi pentru primari’, altora le spune ‚veniţi alături de mine pentru că vom avea alegeri în două tururi’. Unora le spune ‚votaţi Guvernul pentru că nu susţinem alegerile anticipate’, celorlalţi le spune ‚votaţi Guvernul Orban pentru că vom merge în alegeri anticipate’", a declarat Viorica Dăncilă într-o conferinţă de presă care a avut loc la Suceava, în cadrul unei vizite electorale efectuată în Moldova.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel