Orban, discurs bombastic: Strigăt de luptă! Husarii înaripaţi sunt pregătiţi

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că Partidul Social Democrat "şi-a bătut joc de România" şi de aceea este în scădere în sondajele de opinie. 

"Chiar dacă, de multe ori, nu a putut să fie alături de noi, în primul rând din cauza aşezământului constituţional şi atribuţiilor, vă garantez că domnul Klaus Iohannis este în fiecare zi cu inima alături de PNL şi de România", a spus Orban. El a mai afirmat că, potrivit cercetărilor, preşedintele Klaus Iohannis "zdrobeşte" orice candidat.

"Să câştigăm alegerile europarlamentare, prezidenţiale şi mai ales alegerile locale şi parlamentare, pentru ca în echipă cu preşedintele Klaus Iohannis să arătăm ce putem face pentru România, să ridicăm România la un nivel la care puţini se gândesc astăzi", a susţinut Orban, la Summitul liderilor locali şi regionali ai Partidului Popular European, care are loc la Bucureşti. 

Preşedintele PNL a făcut trimitere la asediul de la Viena şi a susţinut că "husarii înaripaţi" sunt pregătiţi: "O să închei cu un strigăt de luptă. Ultima încercare a turcilor de a ocupa Viena a fost zădărnicită de o şarjă de cavalerie care a fost condusă de husarii înaripaţi polonezi şi care au reuşit să întoarcă pe spate sute de mii de otomani şi care erau împrejurul Vienei, reuşind să păstreze Europa aşa cum este ea astăzi. Dragii mei, şarja de cavalerie a început, husarii înaripaţi sunt pregătiţi de luptă, fiecare dintre voi trebuie să intre în luptă cu încrederea în izbândă", a conchis Ludovic Orban. 

Vezi şi: Violențe la Paris. Champs Elysées este blocat

Linia tramvaiului 41 este blocată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel