Orban, despre relaţia cu USR: Nu suntem într-o alianţă politică sau electorală

Orban - Barna
Orban - Barna

Ludovic Orban a vorbit, în contextul rezultatelor exit poll-urilor prezentate în această seară, despre varianta ca preşedintele Klaus Iohannis să se lupte cu Dacian Cioloş la alegerile prezidenţiale de la sfârşitul acestui an. 

"Noi suntem convinşi că preşedintele Klaus Iohannis are prima şansă de a câştiga alegerile prezidenţiale. Dacă vor exista alţi candidaţi din zona ne-PSD asta este, trăim într-o democraţie, oricine poate să candideze, dar noi îl susţinem pe preşedintele Klaus Iohannis", a declarat Ludovic Orban.

Întrebat cum vede situaţia în care cei cu care PNL vrea să dea jos guvernarea PSD-ALDE, adică USR, să fie contracandidaţii liberalilor la prezidenţiale, Ludovic Orban a declarat: "Semnalul dat astăzi de români este că vor să pună punct acestei guvernări. Acest semnal trebuie înţeles aşa cum noi îl înţelegem, de către toţi ceilalţi parteneri din opoziţie şi trebuie să acţioneze în conformitate cu acest lucru. (...) Vă reamintesc că noi nu suntem într-o alianţă instituţionalizată cu partenerii noştri din opoziţie, că suntem într-o comunicare şi cooperare în care ne-am sprijinit reciproc în diferite iniţiative la nivel parlamentar, dar asta nu înseamnă că suntem într-o alianţă politică sau electorală". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel