Orban, despre dizolvarea Parlamentului: Doar astfel se pot organiza alegeri anticipate

Ludovic Orban foto Agerpres
Ludovic Orban foto Agerpres

Ludovic Orban a anunțat că toate demersurile PNL, din acest moment, sunt pentru a-i permite președintelui Klaus Iohannis să dizolve Parlamentul. 

Orban a declarat în cadrul unei conferințe de presă că Partidul Național Liberal va demara toate procedurile pentru a se putea ajunge la dizolvarea Parlamentului și organizarea de alegeri anticipate. 

”Numai printr-un Parlament care să susțină toate măsurile de care are nevoie România poate să existe un Guvern care să pună în practică obiectivele fundamentale ale modernizării României. Toate procedurile care se vor derula de acum înainte se vor derula, din punctul de vedere al PNL, doar pentru a atinge acest obiectiv și anume a reuși îndeplinirea condițiilor constituționale care să permită președintelui României dizolvarea Parlamentului și organizarea de alegeri anticipate. (...) Obiectivul negocierilor e unul singur, de a îndeplini condițiile constituționale pentru dizolvarea Parlamentului, doar astfel se pot organiza alegeri anticipate, restul sunt amănunte”, a precizat Ludovic Orban în cadrul unei conferințe de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel