Orașe cu rată mare de infectare, necarantinate. Bogdan Chirieac: Nu puteți. Nu o să mai fie pâine pe masă

Analistul politic Bogdan Chirieac a subliniat încă o dată măsura ca funcționarii publici neesențiali să lucreze de acasă. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a explicat în direct la România TV de ce e bine că nu se carantinează toate orașele cu rată mare de infectare și l-a felicitat pe primarul Clujului, Emil Boc. Municipiul Cluj-Napoca a depășit rata de infectare de 9 la mia de locuitori. 

”Jos pălăria pentru primarul Emil Boc. Nu avem ce spune decât că este extrem de competent. Uitați ce se întâmplă. Nu puteți închide marile centre industriale ale țării, pentru că nu o să mai fie pâine pe masă. După alegeri, după aceste blestemate alegeri din 6 decembrie-  nu credeam că o să spun asta despre esența democrației, dar cineva a avut obsesia să le facă în plină molimă-  vor fi luate măsuri mai eficiente. Una dintre aceste măsuri este să ții acasă funcționarii neesențiali. Dacă tot ai închis HORECA, piețele, poate nu ai nevoie de tot ANAF-ul, de toată administrația să vină la serviciu”, a subliniat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel