Orange România anunță că numărul clienţilor a crescut cu 300.000

Potrivit unui comunicat al Orange, compania a ajuns la 10.175.000 de clienți, în creștere cu 300 000 de abonați. Asta înseamnă o majorare a bazei de clienți cu 4.8 %. 

Orange România a realizat o cifră de afaceri în valoare de 251,1 milioane de euro, în intervalul iulie-septembrie, în creştere cu 3,3% faţă de perioada similară a anului trecut, acesta fiind al şaselea trimestru de creştere consecutivă a veniturilor, potrivit unui comunicat al companiei.

Compania precizează că la începutul lunii septembrie a făcut un pas decisiv în direcţia implementării strategiei Essentials 2020 şi a lansat pachetul de servicii convergente Orange Home, în peste 90 de oraşe din România. Serviciul oferă acces la internet prin fibră cu viteze de până la 1Gbps prin Orange Home Net, la televiziune prin cablu prin Orange Home TV şi la telefonie fixă prin Orange Home Fix.

Potrivit comunicatului, Orange Home TV, serviciul de televiziune prin satelit, a înregistrat 315.000 de abonaţi, cu o creştere de 26,3% comparativ cu perioada similară a anului trecut. La Orange TV Go, aplicaţia de TV la cerere pentru PC, tabletă sau smartphone, numărul de descărcări şi actualizări a ajuns la aproximativ două milioane la final de septembrie, în creştere cu 35% faţă de Q3 2015. Aplicaţia Orange TV Go este cea mai descărcată aplicaţie de streaming TV a unui operator din România.

Creșteri importante pe internet mobil

Traficul de internet mobil s-a dublat, iar traficul 4G a crescut de 4 ori în ultimul trimestru faţă de cel din anul anterior. Apetitul în creştere pentru conectivitate oriunde şi oricând este catalizatorul trendului pozitiv din ultimii ani în ceea ce priveşte vânzările de smartphone-uri, portofoliul Orange de telefoane 4G fiind mai extins ca oricând. Acesta este compus din peste 50 de referinţe ce pot fi achiziţionate individual sau la abonament, cu opţiuni pentru fiecare plafon de preţ. Astfel, ponderea telefoanelor 4G din totalul smartphone-urilor vândute a crescut cu 16 puncte procentuale faţă de anul trecut, iar numărul de clienţi este şi el în creştere, ajungând la 1,9 milioane', se spune în comunicat. Orange a realizat anul trecut vânzări de 39 de miliarde de euro şi avea 155.000 de angajaţi la nivel mondial. Compania este lider de piaţă în România. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel