Ora la care te-ai născut. Ce influență uriașă are zodiacul

Ora la care te-ai născut este extrem de importantă.

Astrologii chinezi au împărțit cele 24 de ore ale unei zile în 12 perioade fixe, conform celor 12 zodii.  

23.00 – 1.00: ora Șobolanului

Destinul tău este marcat de zodia Șobolanului cel iute și isteț, cu un spirit ascuțit de observație și foarte atent la oportunități. Cu toate că Șobolanul are o influență bună asupra destinului tău și te ajută îndeosebi în plan social și profesional, există riscul să te confrunți adesea cu probleme de familie grave.

1.00 – 3.00: ora Boului

Viața ta este influențată de semnul astral al Boului, puternic, onest și muncitor. Boul îți împrumută numeroase calități care te vor ajuta în tot felul de situații în viață, pentru că este un semn benefic. Dar are un punct slab, încăpățânarea.  

3.00 – 5.00: ora Tigrului

Dacă te-ai născut în această perioadă, ai primit și câteva dintre calitățile Tigrului competitiv, îndrăzneț și cu o voință dură. Cu toate acestea, există o influență care te avertizează să nu fii niciodată prea autoritar.

5.00 – 7.00 ora Iepurelui

Sunt sociabili, dar au tendința să păstreze distanța față de multe persoane din jurul lor. D 

7.00 – 9.00 ora Dragonului

Se spune despre Dragoni că sunt puternici, dominatori și că au limba ascuțită. Nu se tem de provocări și le place să riște pentru a câștiga.

9.00 – 11.00 ora Șarpelui

Orele dinaintea prânzului sunt orele preferate de Șarpe, care iese la lumină. Nativii zodiei sunt firi ascunse, greu de citit, dar sunt înzestrați cu o mare intuiție. Dacă ești născută în ora Șarpelui, bazează-te mereu pe sentimentele și presentimentele tale. 

11.00 – 13.00 ora Calului

Nativii acestei zodii sunt energici, activi și atrag atenția prin comportamentul lor dezinvolt. Dar au și o doză de egoism greu de observat la prima vedere.

13.00 – 15.00 ora Caprei

Dacă te-ai născut în acest interval orar, probabil că ai moștenit imaginația bogată, intuiția, creativitatea și sensibilitatea. Cu toate acestea, există o doză mai mare de nesăbuință pe care trebuie să înveți să o ții în frâu, altfel vei avea parte numai de ghinioane.

15.00 – 17.00 ora Maimuței

Îndemânatică, curioasă și jucăușă, Maimuța este plăcută de mulți. Cu toate acestea, face uneori gafe și glume nesărate.

17.00 – 19.00 ora Cocoșului

Populari, amuzanți și curajoși, Cocoșii ies în evidență și se bucură de faimă, mai ales dacă sunt ambițioși pe plan profesional. Cu toate calitățile lor frumoase, există o doză de naivitate care le dăunează. 

19.00 – 21.00 ora Câinelui

Au multe calități, sunt buni familiști, pașnici, iubitori, îngăduitori, dar au un spirit de rezistență care poate fi enervant uneori. 

21.00 – 23.00 ora Porcului

Le place să fie amabili cu toată lumea, dar sunt momente când sunt prea serviabili și optimiști, iar cei din jur pot profita de acest lucru, notează libertateapentrufemei.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel