ORA eMAG BLACK FRIDAY 2018. De ce nu se anunță ora

ora la care incepe Black Friday 2018 la emag
ora la care incepe Black Friday 2018 la emag

ORA eMAG BLACK FRIDAY 2018. În 2011, eMAG a zis start BLACK FRIDAY la ora 5, în alți ani, nebunia a începutul între orele 06:00 - 07:00. Dar de ce eMAG nu anunță, de la început, ora exactă la care încep reducerile? Răspunsul îl găsiți în rândurile de mai jos.

ORA eMAG BLACK FRIDAY 2018. Toată lumea vrea să afle ora la care eMAG va începe BLACK FRIDAY 2018, doar că, până acum, niciodată nu s-a anunțat. 

ORA eMAG BLACK FRIDAY 2018. Una dintre explicații este următoarea: ca în fiecare an, se estimează un trafic record, mult peste anii precedenți. Întotdeauna, aşa s-a și întâmplat. Facem referire aici la numărul de vizitatori simultani. În mediul online, este important, pe de-o parte, volumul de trafic, dar şi distribuţia sa în timp. Concentrarea la oră fixă a sute de mii de vizitatori este fatală chiar pentru cele mai bune servere.

ORA eMAG BLACK FRIDAY 2018. Să luăm drept exemplu cazul din 2012, de BLACK FRIDAY de la eMAG, când serverele au răspuns instantaneu în peste 95% din timp, dar a fost o perioadă de 20 de minute în care site-ul nu a fost online. Dacă s-ar fi anunţat ora exactă, probabil că perioada de cădere ar fi fost mai mare şi revenirea mult mai dificilă.

ORA eMAG BLACK FRIDAY 2018. Precizăm că, în 2017, eMAG a funcționat fără probleme. A fost primul an când site-ul nu s-a blocat, în ciuda numărului mare de internauți care accesau eMAG.

VEZI ȘI: Ora eMAG BLACK FRIDAY 2018. PREVIZIUNE despre ora start reduceri



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel