”Opriți-l pe Boloș”. Bogdan Chirieac: Ne-a rupt coloana vertebrală. În februarie, nu luăm nimic!

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Află ce declarații a făcut analistul politic Bogdan Chirieac.

„La candidat, înțeleg că ăsta e scandalul public în momentul ăsta, înțeleg că PSD-ul se ține foarte mult de candidatul unic în persoana lui Marcel Ciolacu”, a spus realizatoare emisiunii ”Politica zilei”, Ioana Constantin, despre negocierile pe comasarea alegerilor. 

„La prezidențiale, înțeleg că s-a discutat și aseară și lucrul acesta ar putea să fie renegociat după europarlamentare, repet, dacă se merge cu asemenea încredere, fiindcă dacă se fac europarlamentarele cu localele, PNL își revine pe fondul dezastrului în economie, când noi am țipat de un an de zile: ”domnule, opriți-l pe Boloș”, înainte: ”opriți-l pe Câciu”, da` mai ales pe Boloș, care a rupt coloana vertebrală a economiei românești, IMM-urile, ne-a rupt coloana vertebrală.

”Necunoașterea mecanismelor macroeconomice este catastrofală”

”Intrăm în recesiune”, uite că acum intrăm în recesiune. În luna ianuarie, când ai încasat banii pentru decembrie, când totuși a mai venit Moș Crăciun, a mai venit Moș Nicolae, s-au făcut cumpărături, da, deficitul e de 8 miliarde de lei, 8 miliarde de lei mai puțin decât prognozat pe ianuarie. Păi, vă spune dl. ministru (n.r. Gheorghe Ialomițianu, fost ministru de Finanțe, invitat în emisiune), în februarie nu luăm nimic.

Deci, atenție, găurile se agravează, se accentuează, se lărgesc. Necunoașterea mecanismelor macroeconomice este catastrofală pentru națiune și dl. Boloș de acolo, a avut dl. Ciolacu mare încredere în domnia sa și iată rezultatul”, a precizat analistul politic Bogdan Chirieac, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel