Oprişan s-a poziționat în scandalul Firea-Dragnea

Scutaru Cristina / 07 sep 2018 / 19:56 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, a declarat vineri, că nu doreşte să comenteze public scrisoarea primarului capitalei, Gabriela Firea, ci numai în interiorul partidului.

'Nu comentez despre problemele Partidului Social Democrat în presă, în public, decât în interiorul partidului', a declarat, pentru Agerpres, Marian Oprişan, vicepreşedinte al PSD şi preşedinte al organizaţiei judeţene de Vrancea a partidului. Acesta a subliniat că miza acestui joc politic nu este Liviu Dragnea, ci România.

Care ar fi miza

'Miza acest joc nu este Liviu Dragnea, dacă pleacă sau dacă rămâne... Miza este România, miza este programul de guvernare al guvernului PSD, care trebuie dus la capăt în beneficiul cetăţenilor României, miza este ca noi ca români să ne ridicăm odată din genunchi, în aşa fel încât resursele acestei ţări să fie ale românilor şi în beneficiul lor, nu ale străinilor', a declarat Oprişan. Acesta a făcut un apel la calm şi luciditate către colegii de partid.

'Ca membru fondator, îi îndemn pe unii dintre colegii mei la calm şi luciditate. Avem obligaţia să discutăm în interior, cu şefii organizaţiilor judeţene şi membrii PSD, atât lucrurile bune pe care le-am făcut pentru România, ce vom face în continuare pentru cetăţenii României ca ei să o ducă mai bine şi evident, despre greşelile pe care le-am făcut unii sau alţii în conducerea PSD, pentru a le remedia şi pentru a merge mai departe în coaliţia PSD-ALDE, singura construcţie politică competentă şi care reprezintă cu demnitate interesele românilor şi a României', a spus Marian Oprişan.

România, stat democratic

Vicepreşedintele PSD şi-a exprimat convingerea că România trebuie să rămână un stat democratic, fidel partenerilor interni şi externi. 'România trebuie să rămână cu orice preţ o ţară democratică, în care sunt respectate cu sfinţenie constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului. România are obligaţia să rămână fidelă partenerilor ei din UE şi din Alianţa Nord-Atlantică, parteneriatului strategic cu Statele Unite, dar cu multă demnitate, respectându-ne angajamentele internaţionale la care suntem parte', a mai menţionat Marian Oprişan. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a trimis vineri o scrisoare deschisă membrilor şi simpatizanţilor PSD, în care explică pe larg contextul afirmaţiilor sale din ultimele zile, precizând că nu se află într-un război cu liderul partidului, Liviu Dragnea, că nu urmăreşte scindarea sau slăbirea formaţiunii şi că nu va candida la alegerile prezidenţiale. 


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27