Oprişan către Săpunaru: "Să te speli cu Sorina Plăcintă pe cap"

oprisan sapunaru
oprisan sapunaru

Demisia senatorului  Sorina Plăcintă din PDL și trecerea acesteia la PNL a băgat zâzanie între liderii USL din Vrancea. Marian Oprișan i-a transmis liderului PNL din Județ, Nini Săpunaru, “să se spele cu Sorina Plăcintă pe cap!”

Trecerea senatorului Sorina Plăcintă la PNL constituie  un motiv pentru disensiuni din cadrul USL Vrancea. Marian Oprişan, preşedintele PSD, a reacţionat dur la ştirea potrivit căreia senatorul PDL a plecat din tabăra democraţilor pentru a se înscrie în cea a liberalilor. Oprişan i-a transmis lui Nini Săpunaru, şeful PNL Vrancea şi colegul său de alianţă în USL, “să se spele cu Sorina Plăcintă pe cap!”. “E decizia PNL, în raport cu opinia publică vor fi sancţionaţi. Populaţia să se supere pe PNL, nu pe PSD.

Atat îi duce capul! Este o decizie proastă, foarte proastă! Pană acum au ţinut (n.r. PDL) populaţia în jaf, au luat fonduri europene POS DRU, au făcut patinoare pe care nu se dă nimeni şi alte scandaluri. A plecat pentru că se scufundă corabia”, ne-a spus Marian Oprişan, citat de Ziarul de Vrancea.

La rândul său,  Nini Săpunaru a declarat  că în acest moment este prematur să se discute despre implicarea Sorinei Plăcintă în PNL Vrancea, chiar dacă aceasta este mai apropiată de PNL decât de PSD.Săpunaru a mai spus că el este cel care a negociat venirea Sorinei Plăcintă în PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel