Oprișan: "Acest personaj de tristă amintire îndrăznește să vorbească"

2091
2091

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a răspuns acuzațiilor aduse Guvernului Ponta și ANM

"Consider că oamenii politici care încearcă să câștige capital electoral contestând avertizarea de Cod Roșu emisă de ANM duminică, 26 ianuarie 2014, nu sunt preocupați de viețile și siguranța cetățenilor acestei țări care, timp de câteva zile s-au confruntat cu un adevărat sinistru", a declarat vicepreședintele PSD, Oprișan.

"Responsabil de gestionarea dezastruoasă a situației"

El a adăugat: "Am observat că unul dintre cei care contestă măsura luată de ANM, dar și măsura declarării stării de alertă este și fostul secretar de stat din Ministerul Administraţiei, Mihai Capră. În 2012, când cetățenii din județul Vrancea s-au confruntat cu o situație similară, acest domn a fost responsabil de gestionarea dezastruoasă a situației".

"A refuzat să-i sprijine pe cetățenii din Vrancea, Brăila și Buzău când aceștia strigau după ajutor"

"Acest personaj de tristă amintire care îndrăznește să vorbească astăzi a fost cel care, din motive pur politicianiste, a refuzat să-i sprijine pe cetățenii din Vrancea, Brăila și Buzău când aceștia strigau după ajutor! A sperat că în acest mod va reuși să decredibilizeze imaginea președinților de Consilii Județene din județele amintite, căci alegerile băteau la ușă…", a spus Oprișan.

"Starea de alertă ”ar însemna şi restrângerea unor drepturi cetăţeneşti”…o prostie!"

 El a continuat: "La acea dată, Capră argumenta refuzul de a declara stare de alertă în Vrancea prin faptul că  această stare ”ar însemna şi restrângerea unor drepturi cetăţeneşti”…o prostie! (…) Din fericire, acum, când fenomenele meteo periculoase au pus în pericol cetățenii, au fost luate decizii corecte, într-un timp rezonabil căci incompetenții au plecat din Guvern!".

Președintele CJ Vrancea a conchis: "Din păcate, fenomenele meteorologice periculoase vor continua și vor produce, în continuare, efecte nedorite. Vă asigur că nimeni nu va pleca acasă până nu vom deszăpezi și ultima uliță!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel