Marian Oprișan nu mai candidează pentru funcția de vicepreședinte al PSD. Cum motivează

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a anunțat, vineri, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, că a luat decizia de a nu candida pentru funcția de vicepreședinte al partidului.

"Cariera mea politică s-a născut în 21 decembrie, în focul Revoluției din 1989. Specialitatea mea este să lupt împotriva celor cu tendințe de dictatori. (...) Din cauza unei decizii eronate, am luat hotărârea să nu mai candidez. Nu-mi trebuie funcția de vicepreședinte ca să îi reprezint pe vrâncenii mei dragi, pe români în ceea ce știu să fac", a spus Oprișan, la Palatul Parlamentului, citează Agerpres.

Întrebat dacă nu era mai ușor să îi determine pe colegi să renunțe la ideea ca președintele de filială județeană să nu mai ocupe și o funcție de conducere în partid, Oprișan a răspuns: "Eu respect în totalitate deciziile colegilor mei, chiar dacă unele au fost greșite".

"Într-o asemenea situație, nu îi părăsesc pe vrâncenii mei pentru o funcție de vicepreședinte", a afirmat liderul PSD Vrancea.

Social-democraţii s-au reunit, vineri, în şedinţa Comitetului Naţional Executiv, pentru a valida candidaturile la funcţiile de conducere. Duminică, Congresul va alege noua structură de conducere a partidului, urmând să fie desemnaţi cei 14 vicepreşedinţi ai partidului şi preşedintele executiv care vor face echipă cu Liviu Dragnea, ales preşedinte al partidului la scrutin intern de acum o săptămână.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel