Oprescu: O să-l dau în judecată pe Urban. Am autorizat mitingul. Vă spun exact și ce am făcut la Viena

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a negat vehement afirmația făcută de către fostul senatorul PDL Iulian Urban pe un site de socializare. Într-o declarație acordată DC News, Sorin Oprescu a lămurit și motivele plecării sale din țară și traseul autorizației pentru mitingul părinților. 
Avocatul Iulian Urban a scris, pe pagina de Facebook, următorul mesaj:
Primarul General al Capitalei a declarat, cu privire la această acuzație, că "Nu l-am amenințat niciodată, în niciun fel pe tatăl lui Ionuț. Este o aiureală. Poate e o declarație politică, poate o răutate, dar o să-l dau în judecată. Nu pot accepta dezinformări, în astfel de momente dramatice".
Mitingul anti-maidanezi, autorizat
Primarul Capitalei a adăugat: "Nu-mi dau seama de unde a pornit dezinformarea asta. Nu are sens. De altfel, am autorizat toate mitingurile, este o aiureală că aș fi interzis nu știu ce miting. În Piața Romană nu se putea organiza, că apăreau blocaje, este prea puțin spațiu, într-o zonă cu trafic important. Am autorizat la Piața Universității. Și să înceteze cu calomniile, n-o să opresc eu bucureștenii să-și exprime opiniile, când tocmai vreau să fac auzită vocea lor".
"Ce croaziere să fac la Viena?"
Întrebat dacă este adevărată ipoteza că în momentul tragediei se afla într-o croazieră, Sorin Oprescu a răspuns: "Prostii și manipulări. Am fost la Viena, la control medical. Ce croaziere să fac la Viena? În urmă cu opt ani am fost operat, mi s-a pus un stent pe artera subclavie, deasupra inimii. Anul acesta am făcut coronarografie, la noi, în spital, și am zis să merg la un control, să verifice stentul, dacă mai funcționează, dacă au apărut probleme. Vine un an greu, să profit de vacanța de vară, dacă tot nu m-am dus altundeva, și să fac un control. Am schimbat biletul de avion și am venit imediat, ce croazieră visați?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel