Oprescu: Nu mai vreau să mi se folosească numele pe pliante ale ARD

oprescu dc
oprescu dc

După ce au apărut informații conform cărora Anca Boagiu ar împărți pliante în care Sorin Oprescu îl laudă pe candidatul ARD din sectorul doi, primarul Capitalei a reacționat prompt, declarând luni pentru NewsIn că nu e de acord cu folosirea numelui său pe materialele de campanie ale ARD sau ale altor formațiuni politice.

”Remarcile mele referitoare la doamna Anca Boagiu datează de câţiva ani şi, aşa cum vedeţi, arată aprecierea faţă de colaborarea instituţională cu fostul ministru al transporturilor. Sunt un primar independent, susţinut de USL. Şi îmi reafirm clar poziţia de susţinător al candidaţilor Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie,” a spus Sorin Oprescu, referitor la pliantul electoral al Ancăi Boagiu.

Echipa de campanie a fostului Ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, împarte în sectorul doi al Bucureștiului, acolo unde membrul PDL candidează pentru un post de senator, icoane, enciclopedii medicale și pliante în care Sorin Oprescu ar spune: ”Vrei să faci ceva pentru oameni, vorbește cu Anca.”

"O cunosc pe Anca de ani de zile. Este o româncă adevărată, hotărâtă, puternică. Știți ce-mi place mie la fata asta? Nu te lasă niciodată în mijlocul drumului. Ce a promis, asta face. O apreciez sincer pentru că, în parteneriatul dintre mine, ca primar general al Capitalei, și ea, ca ministru al Transporturilor, nu a intervenit niciodată apartenența politică opusă dintre noi doi", se arată pe o broșură electorală în care Boagiu își prezintă realizările ca ex-ministru al Transporturilor. Apoi, cu litere îngroșate, Oprescu este citat astfel: “Vrei să faci ceva pentru oameni, vorbește cu Anca”.

De asemenea, Anca Boagiu a trecut în materialul electoral și laude pe care le-ar fi primit din partea lui Neculai Onțanu, primarul sectorului doi din partea UNPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel