Oprescu e pregătit să candideze la Președinție: Simt că pot

oprescu antonescu dece
oprescu antonescu dece

Primarul Capitalei Sorin Oprescu spune că va candida la președinție când "va fi cazul", deoarece simte că poate. Prezidențiabilul USL, Crin Antonescu, salută o eventuală companie a edilului în cursa pentru Cotroceni.

Primarul General a vorbit despre această temă cu moderatoarea emisiunii "Profesioniștii", Eugenia Vodă.

"Lucia Vodă: Domnule Oprescu, în visele dumneavoastră mai mult sau mai puțin secrete cât la sută credeți că aveți șanse să deveniți președintele României?
Sorin Oprescu: Mi-am pus și eu problema asta.
Lucia Vodă: Nu cred, pe cuvânt. Veți fi sau nu veți fi viitorul președinte al României?
Sorin Oprescu: Dacă va fi cazul, DA. Dacă va fi cazul da și știu foarte bine ce spun pentru că simt că pot", i-a spus Oprescu Eugeniei Vodă, relatează pesurse.ro.
Crin Antonescu a declarat, referitor la afirmațiile edilului Capitalei, că îl bucură consecvența lui Oprescu, pentru că "se plictisea singur".
"Sunt chiar bucuros că Oprescu se ţine de cuvânt, că începusem să mă plictisesc singur", a declarat șeful Senatului, Crin Antonescu.
Oprescu nu e departe de Crin Antonescu în sondajele de opinie ce vizează următorul președinte. Numele său este des vehiculat în contextul prezidențialelor din 2014. La fel ca la alegerile generale, Oprescu ar putea candida ca independent, dar bucurându-se de sprijinul PSD. Pentru ca acest lucru să fie posibil ar trebui ca USL să se spargă, pentru că, momentan, ca parte a alianței democrat-liberale, PSD îl va sprijini pe singurul candidat al Uniunii, liberalul Crin Antonescu. USL a reiterat cu diverse ocazii că una dintre prioritățile sale ca alianță este să-l trimită pe Antonescu pe fotoliul prezidențial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel