Oprescu, dat câștigător la casele de pariuri. Vezi cotele celorlalți

sorin oprescu
sorin oprescu

Sorin Oprescu este dat drept câștigător la Primăria Capitalei de casele de pariuri. La polul opus, cu cele mai mici şanse la fotoliul de primar al Capitalei se situează Irinel Columbeanu.

Casele de pariuri, fiind sigure de eşecul de la primărie al omului de afaceri de la Izvorani, oferă o cotă de pariere uriaşă, rar întâlnită pe site-urile din domeniu. Dacă printr-o minune bucureştenii ar vota masiv umbrela lui Irinel Columbeanu la alegerile locale pentru fotoliul de primar, pariorii care au intuit acest lucru ar fi răsplătiţi regeşte.

 Casa de pariuri Bet Cafe Arena oferă celor care pariază că Irinel Columbeanu iese primar în Bucureşti, o cotă de 301. Mai exact, pentru o sută de lei pariată câştigătorul va câştiga 30.100 de lei. Cei care se gândesc să facă bani mulţi pe spinarea lui Sorin Oprescu, din pariuri, trebuie să ştie că nu o pot face întrucât acesta are o cotă de doar 1,05. Adică, la 100 de lei pariată, câştigul va fi doar de 5 lei, scrie RTV.

Al doilea favorit la scaunul Primăriei Generale a Bucureştiului, pe site-ul de pariere, este Silviu Prigoană, candidat din partea Partidului Democrat Liberal, cu o cotă destul bună. Casa de pariuri oferă o cotă de 6,50 acelora care intuiesc că Silviu Prigoană va atrage cea mai mare parte din voturile bucureştenilor. Cei care vor paria o sută de lei pe Silviu Prigoană au şansa să câştige 650 de lei.

 Partidul Noua Generaţie şi candidatul său George Becali, precum şi candidatul Nicuşor Dan, independent, au câte o cotă de 21 pe site-ul de pariuri al firmei Bet Cafe Arena. Cei care vor intui că unul dintre cei doi candidaţi va câştiga fotoliul de primar general al Captalei au şansa să câştige 2.100 de lei, pentru 100 de lei pariată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel