Oprescu, acuzat de PDL că ascunde harta seismică a Capitalei

Reprezentanții filialei PDL București îi acuză pe Primarul General Sorin Oprescu și pe cei din Guvernul USL că nu au întreprins nimic pentru reabilitarea seismică a clădirilor Capitalei, acesta fiind principalul motiv pentru care harta seismică nu se dorește a fi publicată.

"Sorin Oprescu nu prezintă harta seismică a Capitalei pentru ca bucureştenii să nu vadă că nici el şi nici guvernul USL nu au făcut nimic pentru reabilitarea seismică a clădirilor", precizează un comunicat al PDL, transmis, luni, redacției DeCe News.

Mai mult, PDL Bucureşti solicită primarului Sorin Oprescu să facă publică harta seismică a Capitalei, precum şi investiţiile făcute de el în ultimii 5 ani pentru creşterea siguranţei imobilelor în caz de cutremur.

Acuzându-l pe Sorin Oprescu că nu "a fost în stare nici măcar să cheltuiască fondurile alocate de MInisterul Dezvoltării în guvernarea PDL", democrat-liberalii bucureșteni cer, totodată, și publicarea fondurilor alocate pentru reabilitarea seismică în Capitală atât în perioada 2008-2012, cât și în timpul guvernării USL.

"PDL Bucureşti cere primarului Sorin Oprescu să nu ascundă informaţiile publice la care bucureştenii au dreptul, aceste informaţii ţinând strict de viaţa şi siguranţa locuitorilor Capitalei", conchide documentul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel