Oprea: Vulturul crede în Dumnezeu; UNPR vrea să fie cureaua de transmisie dintre Guvern şi sindicate

Gabriel-Oprea
Gabriel-Oprea

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a explicat în cadrul Conferinţei UNPR Bucureşti ce simbolizează semnul Uniunii pe care o conduce: „semnul partidului nostru este vulturul romanesc. Vulturul românesc este sus pe cer, ocroteşte românii, este puternic si crede în Dumnezeu.”

În cadrul evenimentului organizat la Teatrul Naţional Bucureşti, liderii Uniunii Naţionale pentru Progresul României au sfătuit Guvernul să negocieze cu sindicatele. „Am învăţat de la Marian Sârbu cu care m-am întâlnit în trei guverne că fără dialog social nu există pace socială. Acest guvern va trebui să negocieze cu sindicatele ca să avem cu toţii pace socială. Ne dorim sa fim acea curea de transmisie dintre Guvern şi sindicate”, a spus Oprea.

Sârbu: Unele măsuri nu pot să fie suportate în continuare de cetăţeanul obişnuit

Marian Sârbu, preşedintele UNPR, acuză Guvernul că dialogul purtat cu sindicatele nu are niciun rezultat: „Unele măsuri nu pot să fie suportate în continuare de cetăţeanul obişnuit. Dar ea nu poate fi îmbunătăţită cu demagogie. UNPR nu acceptă demagogia în viaţa politică. Toate acestea nu pot fi decât prin dialog social, nu steril, aşa cum se desfăşoară în acest moment.”

“Vreau să vă spun un lucru foarte clar: nu avem niciun stăpân. Stăpânii noştri sunt Dumnezeu, România şi românii” a spus Gabriel Oprea în încheierea discursul.

La Conferinţa UNPR Bucureşti s-a ales conducerea structurii de conducere din Capitală, Neculai Onţanu fiind votat preşedintele organizaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel