Oprea - Dancă, ceartă halucinantă. Prelipceanu: Știm cu toții că nu vă suportați

Scandal general și jigniri la Digi24, miercuri seară. Ionel Dancă a aruncat cuvinte grele PSD-ului și a lansat scenarii alarmiste, după decizia CCR de astăzi. 

”Vedeți că nu știți să citiți, vedeți că la PSD aveți probleme cu cititul” i-a spus Ionel Dancă fostului ministru Radu Oprea. Șeful cancelariei primului ministru a mai afirmat: ”Când ne-am angajat răspunderea pe buget, ne-am angajat răspunderea și pe modificările la OUG 114. Sunt cuprinse în legea bugetului de stat”. 

”Ah, deci sunt cuprinse” a remarcat Oprea. ”Modificările, modificările, modificările” a subliniat apăsat Dancă. În continuare, Dancă a afirmat: ”Dar nu știu să citească de la PSD, au ei o problemă cu cititul”.

La revolta lui Radu Oprea față de jignirile aduse, jurnalistul Cosmin Prelipceanu l-a atenționat pe social-democrat: ”Fără bruiaj! Știm cu toții că nu vă suportați, că sunteți adversari. Am vrea să știm că vă respectați și că e o dezbatere din care chiar vrem să înțelegem ceva, nu că știți să bruiați. Vă rog!”. 

A continuat Dancă. Șeful cancelariei premierului a spus că economia și românii sunt deranjați că ”prin abrogarea măsurilor de la 114, din nou, pilonul II de pensii este în pericol, din nou, apare taxa pe energie, vor crește iar prețurile la energie electrică și la utilități, din nou, apare taxa pe active bancare, ceea ce aduce o instabilitate în sistemul bancar și poate să aducă retrograrea României din punct de vedere al ratingului de țară”.

Radu Oprea a remarcat că ”este fabulos” modul în care a spus Ionel Dancă ”atâtea prostii”. Fostul ministru a subliniat că lucrurile invocate de Ionel Dancă nu se vor întâmpla. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel