Opoziției îi lipsesc trei voturi pentru a trece moțiunea de cenzură

victor-ponta-bpn
victor-ponta-bpn

Președintele PSD a declarat că lipsesc trei voturi pentru pentru ca moţiunea de cenzură care va fi votată miercuri să fie adoptată în Parlament.

Conform Mediafax, Ponta a spus că a discutat cu mai mulţi parlamentari independenţi şi ai PDL, de la care are "promisiuni ferme" că vor vota moţiunea de cenzură.

"În acest moment ne lipsesc trei voturi pentru a trece moţiunea de cenzură. Fac apel la toţi parlamentarii puterii să refuze statutul de oi închise şi păzite în bănci de către doamna Udrea, de către domnul Oprea, de către domnul Borbely, cei care au în mână şi banii şi puterea de a-ţi ţine închişi în bănci, şi de a se comporta ca nişte oameni care mai au un pic de personalitate şi de responsabilitate faţă de această ţară", a afirmat el.

Ponta a declarat că speră ca "presiunea publică, a familiilor, a obrazului şi a demnităţii" să aducă, miercuri, la votarea moţiunii, şi cele trei voturi despre care susţine că ar mai lipsi pentru adoptarea moţiunii. Acesta a adăugat că opiziția are promisiuni de la unii membrii PDL și de la independenți.

"Avem promisiuni ferme, în special de la independenţi şi de la parlamentari din PDL că vor vota moţiunea şi nu vor respecta ordinul «Oaia». Că acesta este ordinul, să se comporte ca oile, li se dă mânare şi trebuie să stea liniştiţi şi cuminţi, iar câinii de pază sunt cei care au mai fost şi la celelalte voturi, doamna Udrea la PDL, domnul Oprea la trădători şi domnul Borbely la UDMR. Nu toată lumea acceptă acest statut de oaie bine hrănită", a afirmat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel