Urmărește emisiunea live


Opoziția vrea candidat unic la Primăria Generală. Nicușor Dan se dă la o parte

Nicușor Dan a explicat, într-o dezbatere legată de viitoarele alegeri locale, ce va face în cazul în care nu va fi desemnat candidat pentru Primaăria Generală, așa cum își dorește.

La dezbaterea organizată de Nicușor Dan au fost invitați Cosette Chichirău și Stelian Ion, toți din partea USR. Deputatul Stelian Ion a afirmat că sunt dispuși să susțină un candidat unic:

”Vom face tot posibilul ca Opoziția să aibă canditat unic la primării și acest candidat să fie cel mai bun. Este dezideratul nostru ca să înlăturăm PSD-ul. Cei care suntem la masă și care, sper eu să fim primari la București, Iași, Constanța să avem o altă abordare, să avem o manieră de împrumuta bunele practici unii altora, de a învăța unii de la alții. Se formează o echipă puternică și veți vedea o pleiadă întreagă de noi primari și de președinți de Consilii Județene care vor schimba fața României”, a spus deputatul.

La rândul său, Nicușor Dan a confirmat posibilitatea ca Opoziția să numească și să susțină un candidat unic și care ar putea să nu fie el:

Eu cred într-un candidat unic al opoziției, pentru că eu cred că polticienii trebuie să facă ceea ce le cer oamenii care le-au dat votul. Iar oamenii vor un candidat unic. Dacă nu, sunt foarte multe scenarii, dar în situația în care va exista un candidat agreat de partidele de opoziție și care nu sunt eu, fiți siguri că nu o să candida. În alte variante, mai vorbim, pentru că sunt multe, dar varianta cea mai probabilă este a candidatului unic”, a susținut Nicușor Dan, la dezbaterea de marți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel