Opoziţia anti-Băsescu, via Emil Boc, prinde contur în PDL

Giurgiu_Mircea
Giurgiu_Mircea

Mircia Giurgiu, deputat PDL, i-a cerut  premierului Emil Boc "să nu mai asculte" de preşedintele Traian Băsescu şi să ia singur măsurile necesare pentru relansarea economiei româneşti, pentru că "poate să facă mult mai mult decât a făcut până acum.

Mircia Giurgiu a declarat, într-o conferinţă de presă, că a constatat că Emil Boc a scăzut în sondaje, de la 80 la sută, cât avea cât timp a fost primar al municipiului Cluj-Napoca, la sub 15 la sută în prezent.

"Cât a fost primar al Clujului, Emil Boc a urcat până la 80 la sută în sondaje, iar de când este premier a coborât la sub 15 la sută. Mi-e jenă că toată lumea îmi spune că Boc nu face nimic. Cred că Boc trebuie să facă ce crede, să nu mai asculte de nimeni, a dovedit la Cluj că poate face treabă bună şi să facă ceva şi pentru populaţie şi pentru ţară. Să nu mai asculte nici de Băsescu, de nimeni. Ce crede că este de făcut să facă, pentru că este prim ministru şi are decizia în mână. Altfel, vom avea tot timpul probleme şi lumea va crede că nu e în stare să nu facă nimic", a spus democrat-liberalul.

El a adăugat că Emil Boc "poate să facă mult mai mult decât a făcut până acum şi să nu lase impresia că nu poate face decât dacă îi spune cineva ceva, indiferent cine e acea persoană care îi spune".

Deputatul PDL a precizat că are încredere în premier, îl apreciază şi că nu are nimic cu preşedintele Traian Băsescu.

"Nu avem nimic cu preşedintele, dar cred că Executivul trebuie să se ocupe de rezolvarea crizei. Mai bine să facă treabă decât să stea şi să se gândească şi să aştepte. Ar trebui să ia decizii clare de susţinere a economiei, să facă ce ştie, ce e bine, pentru ca populaţia să simtă că Guvernul face ceva şi pentru ea. El poate să facă şi trebuie să facă. Îl apreciez şi cred că poate face treabă mai bună fără să aştepte indicaţii de la cineva", a spus Giurgiu, care a adăugat că Emil Boc, ca premier, are responsabilitate, iar Parlamentul îl susţine.

Potrivit acestuia, Guvernul ar trebui să ia măsuri de stimulare economică, de relansare a economiei, a industriei şi a agriculturii, de păstrare a locurilor de muncă şi crearea altora noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel