Opoziția, condiții pentru susținerea Guvernului Orban. Tăriceanu și Ponta, primele tensiuni

Ponta și Tăriceanu
Ponta și Tăriceanu

În timp ce la Cotroceni sunt discuţii, celelalte partide din Opoziţie pun condiţii pentru a susţine un Guvern liberal. Apar deja primele tensiuni între Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta.

PMP vrea să facă parte din noul Executiv, în timp ce ALDE şi USR nu vor la guvernare. ALDE nu vrea desfiinţarea Secţiei speciale, în timp ce USR vrea alegeri anticipate. Şi apar deja primele tensiuni între Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta.

Tensiunile au apărut în momentul în care Ponta a spus că ar fi dispus să facă un Guvern cu PSD, afirmaţie care l-a lăsat fără cuvinte pe preşedintele ALDE şi care spunea că Victor Ponta nu înţelege noţiunea de alianţă, potrivit Antena 3.

Nu sunt singurele nemulţumiri între partidele din Opoziţie, în condiţiile în care cei din ALDE nu sunt de acord cu desfiinţarea Secţiei speciale. Sunt voci din Opoziţie care spun că unele partide nu l-ar dori pe Ludovic Orban premier, ci ar prefera să fie Florin Jianu, potrivit surselor Antena 3.

Cei din USR şi-ar dori ca Guvernul să organizeze alegerile anticipate, în timp ce liberalii ar prefera să rămână un Guvern politic până în toamna viitoare, când sunt organizate la termen alegerile parlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel