Opoziția, atentă la "scandalul" din USL

blaga
blaga

Liderul PDL, Vasile Blaga, invitat, joi seară la emisiunea "Realitatea la Raport" de la Realitatea TV, a susținut că "cearta" din interiorul USL nu are nicio legătură cu poporul român, ci este vorba de "bătălia pentru ciolan".

"E vorba despre o bătălie pentru ciolan. Nu are nicio legătură cu poporul român. Ieri, domnul Ponta, după ce anunţase că vine cu un guvern suplu, la presiunea baronilor din teritoriu, a venit cu un guvern de 28 de persoane și cu 3 miniştri în plus. Problema este cu atât mai gravă cu cât Ponta e premier de peste 7 luni şi ştie cum funcţionează un Guvern", a declarat Vasile Blaga.

Potrivit președintelui democrat-liberalilor, "conflictul nu e recunoscut în mod oficial, dar e conflict la drumul mare". "Senatul şi-a încheiat treaba la ora 20.30. Astăzi trebuia să se termine totul", a amintit Blaga, care a notat în continuare, că "toate ministerele cu bani erau la liberali. (...) Ministerul de Finanţe este extrem de important, pentru că acest minister îşi deleagă reprezentanţii în toate consiliile de administraţie din ţară", a explicat liderul PDL.

Vasile Blaga a mai spus că nu crede faptul că PSD și PNL "negociază cu altcineva", bătălia ducându-se pentru bani, dar este convins că vineri seară România va avea un guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel