Operator de telefonie mobilă, știre de ultimă oră

Anunț de ultimă oră pentru toți cei care stau pe Internet pe mobil. Un operator de telefonie mobilă vine cu o surpriză uriașă. 

"Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps, prin rețeaua sa 4G+. Noile viteze 4G+ sunt accesibile prin terminalele Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 edge şi pot fi testate de clienţi în patru Orange shop-uri din București, Cluj-Napoca și Iași. Orange marchează astfel încă o evoluţie în direcția inovației și demonstrează capacitatea rețelei sale 4G. Rețeaua 4G+ a Orange România, care a fost de asemenea o premieră la nivel național în momentul lansării, acum 2 ani, este prezentă în 13 orașe din țară [2], unde oferă viteze de până la 300 Mbps", precizează un comunicat de presă transmis de Orange.

[citeste si]

Sursa citată adaugă: "În cadrul sesiunii de demonstrații deschise astăzi, Orange își mărește vitezele 4G+ de la 300 până la 375 Mbps în magazinele menționate, folosind capabilitățile sporite ale rețelei obținute în urma procesului continuu de extindere şi modernizare, precum şi prin utilizarea optimă a spectrului radio achiziționat în urma licitaţiei din 2012. Acesta îi permite să îmbine 3 benzi de frecvență prin tehnologia LTE Advanced – Triple Carrier Aggregation (3CA), față de 2 benzi de frecvență utilizate pentru a oferi până acum viteze de până la 300 Mbps. Noile viteze pentru internet mobil completează portofoliul de realizări aduse de Orange în zona 4G, precum cea mai extinsă rețea 4G din România, apelul 4G, apelul Wi-Fi sau serviciile de internet mobil prin 4G+, pentru a le oferi clienților soluții de conectare de ultimă generație, fiabile și performante". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel