Urmărește emisiunea live


Operația de care bolnavul are mare nevoie, neacoperită de CNAS. Irinel Popescu: Omul are dreptul și la stat, și la privat

Operația de care bolnavul are mare nevoie, neacoperită de CNAS
Operația de care bolnavul are mare nevoie, neacoperită de CNAS

Centrul de Oncologie "Sf. Nectarie" Craiova, spitalul privat în care pacienții nu plătesc nimic. Ce spune prof. dr. Irinel Popescu despre operația necesară pentru bolnavul de cancer.

 

Centrul de Oncologie "Sf. Nectarie" Craiova, înființat și condus de Michael Schenker, medic primar oncolog, și Ramona Schenker, psiho-oncolog, a organizat un eveniment la care au participat mai mulți medici specializați în chirurgie și oncologie, odată cu inaugurarea noului sediu. 

Ei bine, deși este un spital privat, pacienții care au nevoie de tratament sau de servicii de oncologie și radioterapie trebuie să știe că la Centrul de Oncologie "Sf. Nectarie" Craiova nu se plătește nimic. 

"Suntem numiți spital privat, este adevărat, însă oferim servicii medicale gratuite. Crezul nostru este că putem oferi servicii medicale de calitate și nu ne vom abate de la acesta", spunea medicul Michael Schenker în urmă cu trei luni.

Centrul de Oncologie "Sf. Nectarie" Craiova este la ora actuală cea mai mare platformă medicală de oncologie din Oltenia, are 107 paturi, serviciu de radioterapie care oferă pacienților cu cancer servicii gratuite, fiind în contract cu CNAS.

VEZI MAI MULT PE DCMEDICAL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel