Onţanu a candidat singur. Şi a învins!

Neculai Onțanu
Neculai Onțanu

Secretarul general al UNPR, Neculai Onţanu, a fost ales preşedinte al UNPR Bucureşti, el fiind singurul candidat pentru această funcţie.

Onţanu a ocupat funcţia de preşedinte interimar al UNPR Bucureşti, iar astăzi a fost ales cu unanimitate de voturi preşedinte al organizaţiei, în cadrul Conferinţei UNPR Bucureşti. În prezenţa celor 1200 de delegaţi prezenţi în sala Teatrului Naţional, edilul sectorului 2 a fost desemnat candidatul UNPR la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei, din 2012.

Neculai Onţanu a declarat de la tribună că UNPR va aduce românilor încrederea în viitor şi că va face din Bucureşti un oraş al bucureştenilor.”Noi, UNPR, trebuie să promovăm respectul sincer pentru oameni, trebuie să fim exemple de urmat. Acolo unde există deziluzie şi dezamăgire trebuie să aduce oamenilor încrederea în viitor, iar unde e nedreptate, Uniunea Naţională pentru Progresul României trebuie să aducă dreptate socială, dreptate pentru toţi. În ceea ce mă priveşte, vă rog să contaţi pe mine, trebuie să facem Bucureştiul un oraş aş bucureştenilor”, a spus Onţanu în finalul discursului său.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele UNPR, Marian Sârbu, preşedintele executiv, Gabriel Oprea, preşedintele de onoare, Cristian Diaconescu, vicepreşedinţii şi parlamentarii formaţiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel