ONG-ul condus de Dide, despre Firea: Cât de cinic...

Firea
Firea

Evoluție în instituție, ONG condus de Cristian Mihai Dide, a reacționat după ce Gabriela Firea a venit la ședința Consiliului general cu mască de protecție și halat. Același lucru l-au făcut și consilierii PSD. Motivul: vor să se protejeze de „virușii guvernamentali”.

”Teatru grotesc marca PSD, regizat de Firea astăzi, la Primăria Capitalei, în semn de nemulțumire la „virușii guvernamentali" care o urmăresc.


Cât de cinic să fii să faci astfel de glume în condițiile în care milioane de oameni sunt în carantină?


De unde are doamna primar halate să își costumeze consilierii și pe ea însăși, în condițiile în care din spitalele din România cam lipsesc, nu cunoaștem.


Banuim că cei ce i-au dat halatele pe sub mână nu i-au oferit instrucțiuni de folosire pentru acestea, din moment ce l-a pus invers, cu fața la spate.


Ca o bomboană pe colivă, viceprimarul Bădulescu, acel personaj coleric, dement, cu limbaj extrem de colorat la adresa colegilor din alte partide, ridică mândru degetul mijlociu la adresa unei consiliere din USR, chiar în timpul ședinței de consiliu.


Cam aceasta este atmosfera ședințelor din Primăria Capitalei, unde cetățenii sunt luați la mișto de acești funcționari mici, referindu-ne, desigur, la al lor caracter odios”, a transmis ONG-ul condus de Cristian Mihai Dide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel