OMV Petrom ieftinește din nou benzina și motorina. Vezi noile prețuri

statie_petrom
statie_petrom

OMV Petrom va reduce, la noapte, preţul sortimentelor de carburanți comercializate în staţiile proprii.

Cea mai mare companie de pe piață locală, OMV Petrom va ieftini benzinele cu patru bani pe litru şi motorinele cu trei bani pe litru, potrivit Economica.net.

Astfel, în urma noii ajustării a prețurilor la carburanți operată de Petrom, la staţia Petrom din Şoseaua Pipera din Bucureşti, un litru de motorină standard va costa 6,04 lei, iar motorina extra va costa 6,27 lei litrul. Un litru de benzină Standard 95 va costa 5,74 lei, iar benzina Extra 99 va costa 6,16 lei pe litru.

La staţiile din zona de sud a Capitalei, unde Petrom practică preţuri mai mici, spre exemplu, preţul la benzină va coborî însă sub pragul de 5,6 lei litrul, iar motorina sub cel de şase lei.

Cu o rețea de circa 550 de stații, Petrom este cea mai mare companie de pe piaţa de distribuţie a carburanţilor, fiind urmată de Rompetrol şi Lukoil.

Companiile petroliere ajustează preţurile la carburanţi în funcţie de cotaţiile la ţiţei şi la produsele petroliere pentru zona lor de referinţă, dar şi de condiţiile de pe piaţa locală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel