Omul lui Voiculescu, nume controversate la șefia spitalelor din Capitală. Virgil Guran (PNL): Nu cred că vrea să ne facă pe la spate. Poate nu este real ceea ce aud

Virgil Guran, liderul senatorilor PNL, a comentat decizia viceprimarului USR-PLUS al Capitalei, Horia Tomescu, de a propune mai multe nume controversate pentru funcțiile din Consiliile de Administrație (CA) ale celor 19 spitale aflate în subordinea Primăriei.

"Nu cred că ne face pe la spate sau ceva de genul acesta, dar eu știu că întotdeauna înainte de a face Coaliția USR-PLUS a spus că se va lupta pentru a aduce oameni capabili în funcții. Deci, ori acum poate nu este real ceea ce aud, că vor să aducă oameni care nu sunt verificați, ori, nu știu, sper că nu s-au dezis de ceea ce au spus. Nu e normal. În cazul în care există (lista n.r.), poate au ajuns la concluzia că în politică există un algoritm politic, bineînțeles, ținând cont de competența oamenilor și trebuie să ținem cont de acel algoritm politic. Poate și-au schimbat puțin concepția când spuneau că nu contează partidul.

Poate au ajuns la concluzia că trebuie să punem oameni capabili, dar să ținem cont și de un algoritm politic. Pentru că, vă spun un lucru clar, când ești la guvernare, pentru a implementa ceea ce gândești, ai nevoie de oameni care să creadă în acest lucru. Poveștile astea că aducem de pe dealuri, de pe câmpii oameni care cred ei în nu știu ce zmei și zâne și că va ieși ceva sunt povești nemuritoare.", a declarat Virgil Guran la RealitateaPlus.

Viceprimarul USR-PLUS al Capitalei, Horia Tomescu, a pregătit o listă pentru funcțiile din Consiliile de Administrație (CA) ale celor 19 spitale aflate în subordinea Primăriei. Pe lista întocmită de către acesta se află mai multe nume controversate, printre care o fiică de milionar, o șefă de magazin și o contabilă vizată de DNA.

VEZI ȘI: Nume CONTROVERSATE, propuse de viceprimarul USR-PLUS la șefia spitalelor din București: Fiică de milionar, șefă de magazin și contabilă vizată de DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel