Omul lui Traian Băsescu, atacat dur: A dat cu rahat şi s-a ascuns

Iulian Chifu
Iulian Chifu

Comentariu acid la adresa unuia dintre consilierii președintelui TRAIAN BĂSESCU, din partea lui Alexey Babenko, secretar 1 în cadrul Ambasadei Rusiei la Bucureşti:  "A dat cu rahat şi apoi s-a ascuns - chipurile, ocupat".

Diplomatul rus, Alexey Babenko, a reacționat astfel ca urmare a unui discurs ţinut de consilierul prezidenţial Iulian Chifu, la o dezbatere organizată de SNSPA, derulată sub tema "Dezvoltarea Parteneriatului Estic între summitul de la Vilnius şi de la Riga: provocările din 2014", scrie HotNews.

Citește și Chifu, despre aducerea lui Hayssam: Mulţi nu vor mai dormi bine

"În al 15-lea an de muncă în Ministerul de Externe am început, se pare, să pricep sensul vorbei de duh: "în diplomaţie şi hoţie cel mai important lucru e să o ştergi la timp". Ieri, Bucureşti, încă o conferinţă despre "provocările" programului Uniunii Europene numit Parteneriatul Estic. Unii înţeleg foarte simplu acest lucru: cum să mai facem Rusia de căcat? Iată că şi acum s-a găsit un consilier prezidenţial care a emis un set standard de reclamaţii: anexarea ilegală a Crimeei, agresiunea militară împotriva Ucrainei, planuri de restaurare a URSS, ameninţări la adresa Georgiei şi Moldovei şi aşa mai departe. Inclusiv acuzaţii de atentat la principiile ONU, la documentele din 1975 de la Helsinki şi, o, Doamne!, la acordul de parteneriat special între Rusia şi NATO. A dat cu rahat şi apoi s-a ascuns - chipurile, ocupat. Profesionist...", a scris Alexey Babenko, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel