Omul lui Geoană, gest INCREDIBIL în scandalul momentului

Antrenorul echipei de fotbal Gloria Buzău, Viorel Ion, care este şi candidat al PSRo la Primăria Buzău, a fost suspendat din sport pentru doi ani pentru trucarea unor meciuri în scopul aranjării pariurilor sportive.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis sancţiuni dure în dosarul în care Gloria Buzău a fost acuzată că ar fi aranjat zece meciuri pentru câştiguri la pariuri. Antrenorul, Viorel Ion, candidatul PSRo la Primăria Buzău, a fost scos în afara fotbalului pentru următorii doi ani și a primit o amendă de 200.000 de lei. Este un verdict istoric pentru fotbalul românesc, printre cele mai dure din toate timpurile.

În acest context, Ion Viorel cheamă oamenii în stradă.

"Maine, la ora 10.30, ii invit pe toti buzoienii care iubesc sportul local in fata Stadionului din Crang. Maine,la ora 11, ar fi trebuit sa jucam partida salvarii de la retrogradare, cu C.S. Balotesti. Combinatiile dubioase dintre PSD si FRF ne-au interzis dreptul la joc si dreptul de a ne lupta pentru salvarea de la retrogradare. Impreuna cu echipa Gloriei Buzau si cu suporterii buzoieni, vom incerca sa deschidem portile stadionului ferecate abuziv de Federatia Romana de Fotbal si sa intram pe iarba draga a stadionului pe care PSD incearca sa-l transforme in afacere de partid.

Sa le aratam, dragii mei, ca buzoienii nu sunt niste carpe in fata manevrelor lor! Sa le aratam ca, desi ne-au distrus orasul, ne-au falimentat fabricile, ne-au inchis Bazinul si ne-au ingropat echipa de fotbal, nu ne pot fura demnitatea! Sa le aratam ca Buzaul este viu si ca buzoienii pot lupta pentru drepturile lor impotriva sistemului corupt! Va astept pe toti, tineri si batrani, barbati si femei, in numar cat mai mare, in fata portilor zavorate ale Stadionului Gloria Buzau!", a anunțat Ion Viorel pe pagina unui eveniment.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel