Omul lui Geoană anunță CUTREMUR în fotbal: Voi denunța implicarea PSD

Viorel Ion, antrenorul  Gloriei Buzău și candidat PSRo la Primăria Buzău, anunță cu dezvăluiri bombă privind implicarea politicului în fotbal, după ce Comisia de Disciplină a FRF a decis suspendare pentru doi ani a acestuia.

"Astăzi, voi denunţa legăturile de tip mafiot dintre conducerea Federaţiei Române de Fotbal şi PSD, reprezentat de Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputaţilor!

Ieri, la miezul nopţii, precum hoţii la drumul mare, cei de la FRF m-au suspendat pentru 2 ani din fotbal, împreună cu aproape toţi jucătorii şi stafful tehnic al Gloriei Buzău, pentru nişte acuzaţii pentru care nu există nicio probă ci doar interese politice! Asta pentru că m-am înscris în lupta pentru Primărie, pentru că ştiu că voi, buzoienii, mă veţi alege primar!

[citeste si]

După ce au distrus financiar Gloria Buzău, în frunte cu Dan Tulpan, ducând clubul la faliment, cei din Federaţie, în cârdăşie cu cei din PSD, doresc să mă "răsplătească" pentru faptul că am făcut ca echipa să supravieţuiască până acum. Ei cred că această lovitură mă va face să renunţ. Greşit! Voi face recurs, voi extinde procesul şi în civil şi nu numai atât.

Nici nu ştiu ce rău şi-au făcut! Voi denunţa la DNA corupţia din FRF şi implicarea PSD, mă voi apăra total în faţa minciunilor aruncate acum, la finalul campaniei şi, în ciuda tuturor hoţilor şi corupţilor, voi câştiga Primăria Buzău! Voi lupta până la capăt şi adevărul va triumfa!

Aşa să îmi ajute Dumnezeu!",  precizează Viorel Ion într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel