EXCLUSIV  Toma, omul de încredere al lui Ciolacu, candidează din nou! Președintele PSD: De ce să stric eu lucrurile?! VIDEO

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a fost întrebat dacă îl mai susține la următoarele alegeri locale pe Constantin Toma, primarul municipiului Buzău.

Într-un interviu acordat în exclusivitate la DC News, Marcel Ciolacu, președinte al organizației județene PSD Buzău, a spus că 

”Sunt mai mult decât mulțumit de cum a condus orașul. Și buzoienii sunt la fel de mulțumiți. Nu sunt adeptul schimbării echipei câștigătoare mai ales când are performanță. Dacă primarul Constantin Toma lucrează atât de bine, la fel și Petre Emanoil Neagu la Consiliul Județean, de ce să stric eu lucrurile?!”, a spus Marcel Ciolacu la interviurile DC News. 

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a spus, în exclusivitate pentru DC News, dacă va candida pentru un nou mandat.

”Sunt sus în sondaje! Lumea mă încurajează să continui! Da, voi candida 100%! Am luat decizia încă de acum patru ani când am văzut că nu merge nimic la Buzău. Aveam o viziune pe termen mediu și lung asupra comunității din Buzău! Prin urmare, voi candida din nou!”, a spus Constantin Toma pentru DC News.

Constantin Toma (PSD), actualul primar al Buzăului, cunoscut drept 'milionarul de Top Forbes', a venit la putere după ce fostul edil, după 20 de ani, tot din PSD, nu a mai candidat din diverse motive.

Sub administrația lui Constantin Toma, Buzăul s-a schimbat

În 2016, când Constantin Toma candida pentru a fi edil, o grupare din PSD pusese la bătaie 100.000 de euro pentru ca el să nu ajungă la Primărie. Socotelile nu le-au ieșit, iar Constantin Toma a câștigat detașat alegerile. Deși au trecut patru ani de la acel moment, atacurile continuă, din diverse direcții, dar edilul a reușit să facă multe lucruri pentru Buzău. Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fost omul care l-a convins pe Constantin Toma să candideze la Primărie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel