Omul de afaceri Ionel Ghib, candidatul PSD pentru Primăria Oradea

Omul de afaceri Ionel Ghib va fi candidatul Partidului Social Democrat (PSD) Bihor pentru funcţia de primar al municipiului Oradea.

'Este un om de afaceri, are 41 de ani, a fost membru PSD de mai mult timp, nu a făcut politică în conducerea partidului, dar, din noiembrie, este şi vicepreşedinte al organizaţiei. Este un om serios, un foarte bun familist şi un om care a pornit o afacere de la zero, dând de lucru la 180 de oameni într-o firmă de transport, cu salarii medii de peste 3.000 de lei, având angajaţi pe TIR. Asta dovedeşte că e un un bun administrator. Va face cu siguranţă concurenţă bună candidatului Bolojan, pentru că are o altă concepţie despre ce trebuie să fie administraţia locală şi despre cum trebuie să arate şi să ajungă Oradea. Noi am înţeles într-o bună măsură ce îşi doreşte strada: oameni noi. Avem un om nou', a declarat, pentru AGERPRES, Ioan Mang, preşedintele PSD Bihor.

Potrivit unui comunicat remis, marţi, de PSD Bihor, propunerea a fost aprobată de Comitetul Executiv al Organizaţiei Municipale Oradea a PSD în şedinţa extraordinară de luni seară.

Totodată, a spus Mang, prin această candidatură se oferă orădenilor şansa de a alege un om care va readuce cetăţeanul şi problemele sale în centrul atenţiei activităţii autorităţii locale. Candidatura lui Ionel Ghib va fi supusă, joi, validării în Biroul Permanent Judeţean al PSD Bihor şi ulterior, avizării din partea conducerii centrale a partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel