EXCLUSIV  Om de afaceri din PSD: Sunt bolnav. De 20 de ani nu mi-am luat o zi de concediu

Constantin Toma, director general GRUP ROMET SA BUZĂU, a vorbit la interviurile DC News Live, despre politicienii care nu îi sprijină pe oamenii de afaceri și a dat un exemplu concludent în acest sens.

"Dacă nu există o armonie între mediul economic și mediul politic astfel încât să se ajute această țară... nu vom realiza nimic. În 1997, am fost într-o delegație în India, cu președintele Emil Constantinescu și cu jumătate din guvern la un târg imens. Nici măcar ambasadorul nostru în India nu a trecut pe la noi. Absolut nimeni! Acesta este tratamentul pe care politicienii îl acordă dezvoltării economice a României. Din păcate, nu a existat nici ideologie de dreapta, nici de stânga, ci o ideologie a banului în buzunar și a propriului interes. Trebuie schimbat acest lucru. Eu vin din tagma nemulțumiților și cred că pot schimba ceva la Buzău cu experiența pe care o am", a spus Constantin Toma la DC News Live.

Constantin Toma a creat grup ROMET din nimic. A muncit 20 de ani fără să își ia o singură zi de concediu. Știe ce înseamnă să muncești. A cunoscut și succesul, dar și căderea. Dar mai important, știe ce este de făcut atunci când trebuie să se ridice din nou în picioare. Pe scurt: este bolnav de muncă, așa cum îi place lui să spună.

"Sunt bolnav de muncă. Nu am avut nicio zi de concediu în ultimii 20 de ani. Vreau să schimb ceva muncind", a mai zis Constantin Toma.

Răspunsul integral îl găsiți după minutul 50:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel