Oltean recunoaște: "Am plagiat toți ca nebunii"

ioan_oltean
ioan_oltean

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat că "a plagiat" peste 200 din amendamentele pe care le va iniţia la legea bugetului. El a subliniat că s-a folosit de iniţiativele foştilor deputaţi de Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan (PSD) şi Ioan Ţintean (PNL). A adăugat că şi colegii săi de partid din ţară "au plagiat ca nebunii" pentru întocmirea unor amendamente.

Ioan Oltean motivează plagiatul prin dorința de a arăta "demagogia" celor de la USL, care au depus aceste amendamente pe vremea când la guvernare se afla PDL.

"Pentru bugetul care a fost depus, am depus aproximativ 400 de amendamente la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud. Le-am luat pe toate cele 220 de amendamente pe care distinşii mei colegi le-au depus anul trecut, Radu Moldovan, zis preşedintele Consiliului Judeţean, şi Ioan Ţintean, zis prefectul judeţului, le-am aşezat frumos în pagină, în loc de Radu Moldovan am scris Ioan Oltean, în loc de Ioan Ţintean, Cristian Florian (senator PDL - n.r.). Plagiat sută la sută, recunoscut. Le-am depus la comisia de buget şi le vom susţine cu aceeaşi ardoare cu care le-au susţinut şi ei, arătând că oportunitatea nu a dispărut, necesitatea nici atât şi că astăzi au ei posibilitatea să le aprobe. Pe lângă acestea, am mai depus şi noi 124 de amendamente originale, care nu sunt plagiate. (...) Am plagiat cu toţii ca nebunii', a spus Oltean, potrivit Agerpres.

Printre amendamentele "plagiate" de Ioan Oltean se numără modernizarea unor străzi comunale din comuna Maieru, proiect în valoare de 6,6 milioane lei, un proiect în valoare de 600.000 lei privind alimentarea cu apă a satului Neţeni din comuna Mărişelu şi modernizarea drumului comunal 16 Herina-Tonciu, pentru care foştii deputaţi USL ceruseră 2,9 milioane lei.

"Vrem să dovedim că suntem extrem de interesaţi de susţinerea nepartinică, nepolitică a obiectivelor din judeţ. În general, ne axăm pe obiective necesare şi oportune în comunele conduse de către primari ai USL, ca să dovedim câtă demagogie există în lumea asta şi cât de demagogi sunt unii care astăzi se dau mari democraţi. Vă asigur că voi face toate eforturile ca să treacă amendamentele. Dacă vor trece toate, nu voi face decât să ridic în slăvi acest guvern", a mai spus Ioan Oltean.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel