Oltean, despre Preda: E băiat bun. Merită susținut pentru PE

ioan-oltean
ioan-oltean

Deputatul Ioan Oltean, preşedintele filialei Bistriţa-Năsăud a PDL, spune că europarlamentarul Cristian Preda "este un băiat bun", care merită susţinut pentru o nouă candidatură pentru Parlamentul European. El adaugă că încă este prematură discuța despre susținea lui Preda pentru că nu au fost stabilite criteriile pentru candidaţi. 

"Criteriile pentru stabilirea candidaturilor pentru alegerile din 2014 pentru PE abia luni vor fi luate în discuţie. Au fost înaintate din teritoriu pe diverse canale. S-a cerut fiecărei organizaţii judeţene să depună, prin prisma viziunilor proprii, criteriile de selecţie pentru candidaţii la europarlamentare. Noi am propus, la rândul nostru, criterii, dar nu ieşite din comun, criterii normale pentru o selecţie normală, riguroasă, dar care să scoată în evidenţă şi posibilitatea de a nu uita că, în spatele lor şi a ascensiunii lor, se află totuşi partidul”, a declarat Ioan Oltean, potrivit Mediafax.

El a adăugat că nu pot discuta despre candidați până când nu sunt stabilite criteriile. A subliniat că Preda este un băiat bun, care și-ar merita susținerea pentru un loc în PE.

"Categoric că nu exclud posibilitatea să îl susţin pe Cristian Preda. E un tip care se înscrie, zic eu, în criteriile care vor fi aprobate de către Biroul Permanent Naţional. Deocamdată nu pot să promit nimic. După cea probăm criteriile ne putem angaja în stabilirea candidaţilor", a declarat Ioan Oltean.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda solicită tuturor filialelor partidelor susţinerea pentru a candida pentru un nou mandat în Parlamentul European, la alegerile din 2014.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel