Oltean: Cezar Preda nu va demisiona din PDL

ioan-oltean
ioan-oltean

Liderul PDL Bistriţa, Ioan Oltean, a declarat, vineri, la sosirea la şedinţa Colegiului Director al PDL, că Cezar Preda nu va demisiona din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL şi din cea de preşedinte al PDL Buzău.

Pe 10 decembrie, Cezar Preda a anunțat că va demisiona din funcția de prim-vicepreședinte a Partidului Democrat Liberal (PDL), după ce la alegerile legislative de duminică, a pierdut lupta pentru Colegiul 7, Camera Deputaților, în fața contracandidatului său din partea Uniunii Social Liberale.

”Rezultatele scrutinului pentru alegerile parlamentare au arătat clar opțiunea majoritară a românilor pentru candidații USL. Țin să îi felicit pe contracandidații mei. Au reușit să facă mai bine front comun împotriva mea, decât am reușit noi să facem front comun în apărarea ARD Buzău. Sper doar ca modul în care se vor comporta în Parlament să fie mult schimbat în bine față de modul în care au evoluat în campania electorală”, se arată într-un comunicat emis de către Cezar Preda, potrivit Rtv.

Hotărârea de a-și da demisia de la cârma PDL Buzău a fost luată, potrivit lui Cezar Preda, în urma deciziei electoratului din județul în care a candidat.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel