Oltchim-Gyor 35-31, în semifinalele Ligii Campionilor

Oltchim
Oltchim

Campioana României,  Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 35-31 (13-17), campioana Ungariei, Gyor ETO, în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor și este tot mai aproape de finala competiției.

Oltchim Rm- Vâlcea a făcut un pas mare spre finala Ligii Campionilor, după victoria la patru goluri diferenţă în faţa formaţiei Gyor Eto. La pauză, echipa din Vâlcea era condusă la patru goluri diferenţă.

Marcatoare:

Oltchim - Curea 7 goluri, Vizitiu 5, Nechita 5, Brădeanu 5, Ozel 3, Managarova 3, Vetkova 2, Băbeanu 2, Meiroşu 2, Manea 1

Gyor - Amorim 10 goluri, Gorbicz 9, Loke 6, Radicevici 2, Kovacsics 2, Hornyak 1, Lekici 1.

În urmă cu două sezoane, Gyor a fost eliminată în semifinalele Ligii Campionilor, chiar de către Oltchim. Echipa antrenată de Radu Voina, la fel ca acum doi ani, are drept obiectiv calificarea în finala actualei stagiuni, în timp ce Gyor are drept obiectiv câştigarea trofeului.

Partida retur se va disputa la Veszprem, în 7 aprilie.

În cealaltă semifinală, Buducnost Podgorica s-a impus sâmbătă, în deplasare, pe terenul celor de la Larvik HK, cu 22-20, urmând să joace pe teren propriu pentru calificarea în finală, în 8 aprilie. Deţinătoarea trofeului este Larvik HK.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel