Olt. Membrii ALDE au trecut la alt partid

Membrii organizaţiei ALDE Piatra-Olt au trecut la PNL, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, liderul filialei liberale judeţene, Liviu Voiculescu, care a precizat că este vorba de 29 de persoane din biroul politic al alianţei, care au depus adeziune la PNL.

'Organizaţia ALDE Piatra-Olt, în totalitatea ei, în frunte cu preşedintele Sterie Ilie, care a revenit acasă, s-a alăturat PNL. Toată organizaţia a semnat adeziuni, ceea ce îmi întăreşte convingerea că în 2020 la Piatra-Olt vom avea un primar liberal, pentru că toate forţele de dreapta din Piatra-Olt s-au unit sub sigla PNL', a spus Liviu Voiculescu.

Plecare în masă

El a menţionat că este vorba de 29 de membri ALDE care au trecut la PNL, 'practic, tot biroul politic' al ALDE din oraşul Piatra-Olt. Liviu Voiculescu a adăugat că organizaţia judeţeană PNL Olt are în prezent peste 5.000 de membri iar în ultima perioadă au venit mai multe persoane, din diferite categorii sociale, printre acestea fiind şi un cunoscut medic stomatolog din municipiul Slatina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel