Olguța Vasilescu vrea să-i ia locul lui Solomon la Primăria Craiovei

vasilescu olguta
vasilescu olguta

Senatorul PSD de Dolj Lia Olguţa Vasilescu şi-a anunţat, joi seară, în cadrul Comitetului Executiv Judeţean al partidului, intenţia de a candida la funcţia de primar al Craiovei, ea susţinând, într-o postare pe blogul personal, că "recentele sondaje de opinie" o îndreptăţesc să facă acest lucru.

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat, în cadrul comitetului Executiv Judeţean al PSD Dolj, că ar dori să candideze la funcţia de primar al municipiului Craiova, relatează Mediafax

De asemenea, într-o postare pe blogul personal Lia Olguţa Vasilescu scrie că "disoluţia autorităţii într-un oraş atât de important care, deşi şi-a ales un primar este condus de o cu totul altă persoană, pentru că justiţia a stabilit aşa, a făcut ca totul să devină haotic, iar cetăţenii, care nu au nicio vină, suferă pentru că deciziile care se iau pentru ei sunt proaste".

Senatorul social-democrat precizează că municipiul Craiova nu trebuie să însemne "doar locul de unde se adapă firmele grangurilor portocalii", un oraş din ce în ce "mai mizer", cu blocuri cat mai "fistichiu colorate", cu haite de câini comunitari şi în care şomajul creşte vertiginos.

Lia Olguţa Vasilescu susţine că decizia de a candida a luat-o după "recentele sondaje de opinie" care o "îndreptăţesc" să candideze.

"Recentele sondaje de opinie realizate şi încrederea cetăţenilor în mine, mă îndreptăţesc să cred că decizia pe care am luat-o era una aşteptată şi că, poate, a venit momentul ca o femeie să câştige o bătălie atât de importantă", mai scrie senatorul PSD Dolj pe blogul său personal.

Senatorul PSD de Dolj Lia Olguţa Vasilescu are însă un contracandidat în interiorul organizaţiei, după ce preşedintele filialei municipale a partidului, Mihai Fifor, şi-a anunţat la rândul său intenţia de a candida la Primăria Craiovei.

"Eu salut candidatura doamnei senator. Este important ca partidul să aibă mai mulţi candidaţi pentru ca desemnarea candidatului la primărie să se facă în funcţie de criteriul cel mai bine plasat. Aştept să se mai facă şi alte anunţuri de acest gen", a declarat preşedintele PSD Craiova, Mihai Fifor.

Potrivit sursei citate, desemnarea candidatului PSD la primăria Craiova ar urma să se facă în luna iunie, după ce vor fi realizate mai multe "studii" sociologice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel