Olguța Vasilescu: Va veni o plângere pentru înaltă trădare

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

„Va veni o plângere pentru înaltă trădare”, a spus, duminică seară, Lia Olguța Vasilescu.

Olguţa Vasilescu a declarat că va veni o plângere penală pentru înaltă trădare împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, precizând că Liviu Dragnea a spus că este deja redactată de ministrul Justiţiei şi de colegii jurişti din partid.

„Va veni o plângere pentru înaltă trădare. Cred că domnul Liviu Dragnea a vorbit astăzi în conferința de presă. A spus și că este redactată deja de ministrul Justiției și colegi de-ai noștri juriști”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, duminică seară, la Antena 3, în cadrul unei ediții speciale, moderată de Răzvan Dumitrescu și Mircea Badea.

„Putem să îi facem și noi, eu și Mircea Drăghici, dacă nu vom fi numiți (n.r. în funcțiile de miniștri) o plângere pentru abuz în serviciu”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Liviu Dragnea a declarat, duminică, la Parlament, că susţine în continuare formularea unei plângeri pentru înaltă trădare împotriva şefului statului, anunţată de liderul PSD la finalul anului trecut. „Categoric da (n.r. susţin demersul)”, a spus Liviu Dragnea la finalul şedinţei grupului deputaţilor PSD de la Parlament.

Amintim că preşedintele Klaus Iohannis a refuzat numirea Olguţei Vasilescu şi a lui Mihai Drăghici la Dezvoltare şi Transporturi.

Ce s-a discutat duminică

În altă ordine de idei, Olguţa Vasilescu a vorbit și despre CEx. „A fost o atmosferă foarte relaxată. Discuțiile în general s-au axat pe buget, mai precis unii președinți de consilii județene au avut nedumeriri. S-au luat câteva decizii pe buget, în rest nimic din ce se scrie în presă. (...). Nu există până la ora actuală o lege care să dea un termen unui președinte pentru a face numirile de miniștri. Chestiunea asta cred că se va rezolva foarte repede prin ordonanță de urgență", a mai spus Lia Olguța Vasilescu.

VEZI ȘI: Dragnea: Ne-am făcut de râs! Poate ne răspunde şi de ce blochează...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel